Creating.BG
Брандиране на нов обект

Пекарни Пандора

Описание

Пекарни Пандора са наш дългогодишен клиент. 

По време на нашата съвместна работа създадохме две външни визии за обектите им в гр. София, както и множество по-малки печатни материали. Визиите са съвкупност от представата и идеите на собствениците на пекарната и нашия криейтив екип. За обекта в ж.к. Свобода използвахме съвкупност от печатано и рязано по контур плътно фолио и кратки текстове от класичеко бяло фолио. Опънахме 10м. винил за задно осветяване и обновихме табелата над пекарната, така че сме убедени, че всеки, който мине покрай нея да запомни името на пекарната. За втория обект в ж.к. Лозенец концепцията и пространството са малко по-различни. Там заложихме на коматекс, по-малко плътно фолио и отново дълъг беклит винил с името и логото на пекарната. В крайна сметка се получи една естетически добре изглеждаща визия и свободни прозорци, без излишно брандиране по тях. Визиите можете да ги разгледате в галерията малко по-надолу. :)

Създадохме два близки по визии варианта на меню. Едната визия е за сладките неща като торти, пасти, кексчета и други. Второто меню е за поводи. В него събрахме всички видове погачи и питки, които пекарната изпича при предварителна поръчка. 

Не спряхме до тук и се захванахме и с постери със сезонните предложения на пекарните. Тук нашата задача беше да създадем визия с примамливи снимки на избраните артикули и да я съчетаем с атрактивен текст

Клиент
Пекарни Пандора

Благодарим за доверието!

Запитване Запитване