Creating.BG
Цялостно брандиране на обекти

Media Clean

Описание

Media Clean е българска верига ателиета за химическо чистене с над 20г. опит в сферата на  химическото чистене, с дългогодишни партньорства с водещите производители на машини и консумативи в бранша. 

За визията на обектите заложихме на стилен двуцветен дизайн и качествени материали. Целта е обликът да е устойчив във времето и лесно разпознаваем от аудиторията.

Ателиетата облепихме с плътно фолио с кратка информация върху него. Поставихме светещи табели над входовете. По повод откриването на някои от обектите поставихме рол банери със семпъл дизайн. Монтажът на щандовете и позиционирането на рекламните символи и текстове е съвместна дейност между нашия екип и дърводелците- реализатори. 

Не пропуснахме и да ребрандираме служебните автомобили на ателието. Заложихме на съчетание между цветовете на логото и тези на автомобила. Крайният резултат е лесноразпознаваем и четлив текст, поднесен по семпъл и атрактивен начин. 

За позиционирането на бранда в онлайн и офлайн средата заложихме да изчистен дизайн с малко текст и добре познати символи, свързани с химическото чистене. 

Клиент
Media Clean

Благодарим за доверието!

Запитване Запитване